Magento – en bra plattform för att göra affärer på nätet

Vad du än säljer och hur du väljer att sälja är Magento alternativet som ger ditt företag mest kraft på nätet. Oavsett om det gäller produkter eller tjänster, försäljning i liten eller stor skala finns all anledning att bygga din webshop eller butikssajt med Magento.

Bygg butiken efter dina behov

Magento är baserat på open source-programmering. Detta innebär i praktiken att man kan skräddarsy sin webshop efter sitt företags specifika krav och behov. Man kan ha en sida som ser ut som en riktig butik, så som de olika butikerna för kläder på nätet. Där är varor, kampanjer och erbjudanden det första som möter besökaren. Betalningssätt och varukorgar är typiska element som ingår.I övrigt kan man lägga in annat material som bloggar, inspirationssidor, tips och om oss för att få butiken att verka mer levande och personlig.

De visuella och strukturella fördelarna med Magento som ramverk är inte allt. Vad som är nästan precis lika fantastiskt är vad man får inbakat i en sådan här sida. Som beställare får du tillgång till en massa funktioner som är inbakade i Magentos lösning för e-handel. Du får rapporter med all användbar statistik man kan tänka sig om sina kunder och besökare. Vilka som handlar mest. Vilka varor de varit intresserade av men inte köpt. Klick. Konverteringar.

Full kontroll

Du får alltså full kontroll över din kundkrets och deras beteende. Självklart vill du kunna göra någonting av all den informationen. Med hjälp egen inloggning som administratör kan du ändra i texter, rubriker och element efter kundernas eller företagets behov. Finslipa webshopen helt enkelt. När sidan är levererad är det därför extra enkelt att lägga in kampanjer, varor eller blogginlägg.

Sökmotoroptimerad e-handel

En e-handel som är byggd på Magentos plattform är mycket kompatibel med google. Sökmotoroptimerad som det heter. Det finns många olika funktioner som underlättar ditt företags chanser att synas högt upp i googles sökresultat. Räcker inte detta, läs mer om Magento och allt du kan vinna på att välja rätt plattform.

• Du kan döpa alla URL på hemsidan för att optimera för sökord
• Alla kategorier, produkter och bilder kan döpas för SEO-effekt
• En sitemap skapas så att google kan läsa alla sidans URL:er
• Som sagt, du har tillgång till verktyg att ändra sidans innehåll och texter så att den blir mer SEO-anpassad

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *