Apples nya MacBook i guld

Apple slutar aldrig att förvåna och nu kan man köpa deras senaste dator med guld som färgval. Guld! Detta har fått många att skrika ut i glädje och inte vara sena med att dra upp plånboken. och visst är den bra också, datorn.

11344580-iphone-6-goldGuld är inte allt som glimmar, men när det kommer till datorer så är det nog den enda datorn i hela världen som kan få oss människor att verkligen tappa andan och få fram vår inre korp. Vår korp som vill ha, ha och åter ha denna nya dyrgrip. För visst skulle våra liv bli snäppet bättre med en gulddetalj i våra hem och vardag? Tidningen Nyheter24 skriver om att denna nya dator kommer att bli en succé och att det egentligen borde vara deras nya produkt Apple Watch som fått alla strålkastare på sig, men så blev inte fallet. Apple slutar aldrig att förvåna och det är inte konstigt att man vill laga iPhone 5 om man har en sådan och inte byta ut den mot en annan modell. Förr kanske det var trendigt med en trasig skärm eller en mobil som var segare än en mask, men nu är det andra tider och vi behöver ha vår telefon – som är så mycket mer än en telefon, i bästa möjliga skick.

Väger mindre än en Air

den nya datorn från Apple kommer med många fördelar och nya spännande lösningar. Men vad som får de flesta att åter igen höja på ögonbrynen är att denna dator är tunnare och lättare än en Mac Book Air. Ja, ni hörde rätt. Denna raring väger endast ett kilo och är med det 24 % lättare än en air. Så, kanske är det dags att slå sönder spargrisen och unna sig något glimrande?